Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Meghan Markle öppnar upp om kärleken till prins Harry (och vi smälter)!

Sedan det blev ett faktum att skådespelerskan Meghan Markle, 36 (känd från bland annat serien Suits) dejtade prins Harry, 33 har engelsk press rapporterat om varje steg paret tagit. I en stor intervju med Vanity Fair öppnar Meghan för första gången upp om den kungliga romansen (och vi smälter)! 

“Utmaningarna har kommit i vågor och vissa dagar har varit tuffare än andra,” säger Meghan i intervjun och syftar på all uppståndelse relationen fått i media. “Jag kan säga att i slutet av dagen tycker jag att det är väldigt enkelt. Vi är två personer som är väldigt kära och glada”.

Meghan berättar att paret höll låg profil i ungefär sex månader innan det kom ut i media. Hon säger också att det enda som förändrades i och med “nyheten” var människors uppfattning om henne. “Ingenting med mig som person har förändrats. Jag är fortfarande samma person som jag alltid varit, och har aldrig definierat mig själv utifrån mitt förhållande. ”

Meghan säger att hon förstår att det väntar en tid då paret måste presentera sig, men hoppas att det kan vänta. “Vi är ett par, vi är kär men just nu vill jag att det här ska vara vår tid. För oss. Det är en del av det som gör det så speciellt i början. Men vi är glada och personligen älskar jag stora kärlekshistorier”.

Här kan du kolla in intervjun i sin helhet.

Källa: Vanity Fair
Foto: REX Features 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!