Nöje

Melina Criborn öppnar upp om Benjamin Ingrossos norska kärlek Frøya Winther

I somras delade Bianca Ingrosso bilder och videoklipp där den norska influencern och småbarnsmamman Frøya Winther sågs vara kärleksfull med Benjamin Ingrosso. I podcasten “Inga beiga morsor” har nu vännen Melina Criborn berättat vad hon tycker om Benjamins nya kärlek.

Foto: Instagram @melina.criborn/@biancaingrosso

Melina Criborn, 32, är nära vän med syskonen Ingrosso och syns ofta på deras sociala medier. Tillsammans med influencern Ellinor Löfgren, 26, har hon podcasten “Inga beiga morsor” där hon nyligen öppnade upp om vad hon tycker om Benjamin Ingrossos nya kärlek, den norska influencern Frøya Winther, 30.

Har synts med familjen Wahlgren under sommaren

Frøya Winther har en treårig dotter och delar ofta med sig av vardagen, ofta bestående av resor och jobb, på sin Instagram. I sommar har hon figurerat flitigt i familjen Wahlgrens kanaler och bland annat synts dela en till synes kärleksfull stund med Benjamin Ingrosso, 24, när hon har sin hand placerad på hans ena ben.

Melina Criborn berättar i sin podcast om hur hon spenderat en stor del av semestern med syskonen Wahlgren och att även Frøya Winther varit med. I podcasten kallar hon Frøya för “Benjamins dejt” och säger även att hon är “världens snyggaste, gulligaste. Fantastiska Frøya”.

Foto: Instagram @melina.criborn/@biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!