Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Melinda Jacobs berättar om bröllopsplanerna med E-type

Familjehemsmamman Melinda Jacobs och Martin “E-type” Eriksson välkomnade i januari sitt första gemensamma barn, Isadora Elisabeth Esmeralda. Men det är inte bara babylycka som omger paret, i Nyhetsmorgon avslöjar Melinda de stora bröllopsplanerna inför hösten.

Foto: Instagram @missmelinda_j

Melinda Jacobs är just nu aktuell med boken “Hitta hem” som handlar om åttaåriga Bella som blir placerad hos ett familjehem. Boken har hon skrivit tillsammans med journalisten och författaren Marie Oskarsson, och den är bland annat inspirerad av verkliga händelser. “Den är verkligen skriven ur ett barns perspektiv, och det är en bok för alla barn. Familjehemsbarn kan känna igen sig, att jag är inte ensam, men andra barn kan också få en förståelse”, säger hon.

Berättar om bröllopsplanerna

Melinda berättar även om bröllopsplanerna när hon och Martin “E-type” Eriksson ska gifta sig i september. “Det blir ett stort bröllop”, avslöjar hon, men säger också att det är mycket planering just nu då paret är lite sent ute och tanken är att ha en stor fest med många gäster.

Foto: Instagram @missmelinda_j

“Det är verkligen som en andra chans i livet, så det gör det extra speciellt”, säger hon i intervjun. Hon berättar också att även om det går mycket tid till hennes barn i olika åldrar, och att hon önskar att leva så, så har hon blivit bättre på att också prioritera sin relation till Martin. “Att vi faktiskt ibland har en kväll för oss själva, en dag för oss själva eller kanske ett dygn för oss själva”, säger hon i intervjun.

Hitta Hem - Melinda Jacobs, Marie Oskarsson KÖP

Hitta Hem - Melinda Jacobs, Marie Oskarsson

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!