Nöje

Metro Mode listar: Stockholms 8 hetaste uteställen/klubbar just nu

Metro Mode listar: Stockholms 8 hetaste uteställen/klubbar just nu
8 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/04/Tradgarden.jpg

Trädgården

I början av maj öppnar flera härliga sommarklubbar upp för säsongen som populära Trädgården som du inte får missa om du har vägarna förbi Skanstull på Söder i Stockholm. På klubbfavoriten kan du både njuta av en öl eller drink i solen, boka bord i restaurangen eller gå på spelning. Programmet innehåller allt från pop och rock till hiphop med etablerade dj:s och liveband.

https://metromode.se/files/2017/04/Slakthuset.jpg

Slakthuset

Slakthuset är en liten oas i slakthusområdet vid Globen. Här blandas vanliga helgkvällar med eftertraktade spelningar främst inom techno/rave-genren. En industrilokal som består av tre större avdelningar med olika musik. Ett tips är att kolla upp spelningar på Facebook innan

https://metromode.se/files/2017/04/SpyBar4.jpg

Spy Bar

Är du fortfarande danssugen efter kl 02? Då är ett Spy Bar ett grymt alternativ! Här hittar du olika sorters musik-genrer i respektive rum, allt från svenska klassiker till de senaste hitsen. Obs, varning för mycket folk under helgerna.

https://metromode.se/files/2017/04/moooon.jpg

Moon Motel

Häng med in till den gömda nattklubben Moon Motel ovanför Solidaritet. Här bjuds det på deep house musik, rökmaskiner och ett ballt crowd. Klubben funkar även utmärkt som ett 05-ställe. Är du medlem här visar du upp en hotellbricka i dörren.

https://metromode.se/files/2017/04/Monobar.jpg

Mono bar

Är du ute efter goda drinkar, bra musik och en hängvänlig terrass? Då är det hit du ska gå! Mono bar funkar i alla lägen, om du är festsugen eller bara vill ta en längre AW! Mono ligger i samma byggnad som Bernies och Nosh and Chow på Norrlandsgatan.

https://metromode.se/files/2017/04/MarieLeveau.png

Marie Laveau

Marie Laveau är ett mångas favorithak som är ett säkert kort för dig som vill känna lite puls. Börja kvällen med en burgare eller något annat gott i restaurangen och gå sedan ner till nedervåningen och fortsätt kvällen där! Stället är litet, men livligt!

https://metromode.se/files/2017/04/Bergmans.jpg

Bergmans

Ett säkert kort om du vill ut och känna lite puls är Bergmans. Extra plus i kanten för läget och servicen på plats. OBS. Klädkod: ej för casual.

https://metromode.se/files/2017/04/Outoffoffice.jpg

Out off office

AW-konceptet Out Off Office återkommer varje månad på Münchenbryggeriet på Söder i Stockholm har blivit riktigt populärt och erbjuder grymma DJ:s och riktigt festlig stämning direkt efter jobbet mellan 17.00-21.00. Ladda ner OOOAW-appan om du är intresserad av månadens galej som går av stapeln fredagen den 28 april.

Det spelar ingen roll om du är sugen på att slå klackarna i taket, hänga i kristallkronan eller bara luta dig tillbaka med en god drink (och känna lite puls) tillsammans med vänner. Här listar Metro Modes sälj- och projektledare Helena Marcks Von Würtemberg Stockholms hetaste uteställen/klubbar just nu.

Bor du i stan eller har vägarna förbi i sommar över en weekend eller semester så rekommenderar vi att du planerar in tid för Stockholms uteliv. Staden myllrar av grymma restauranger, barer och klubbar och här hittar du de allra hetaste just nu.

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!