Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Metro Modes innehållschef Cassandra om attraktionslagen: “Vi attraherar allt i våra liv”

Är du också intresserad av att lära dig mer om attraktionslagen? Metro Modes innehållschef och bloggare Cassandra Brunstedt delar med sig av boken som fångade hennes uppmärksamhet – och hur hon började tillämpa lagen om attraktion i sitt liv.

metro-mode-cassandraFoto: Instagram/@cassandra.lundgren

Cassandra Brunstedt bodde i Nya Zeeland år 2007 när boken The Secret fångade hennes intresse i den lokala bokaffären i Auckland. Redan dagen därpå började hon tillämpa attraktionslagen som boken handlar om.

– Det kändes som att boken stod och väntade på mig i affären och jag tog den raka vägen till kassan. Väl hemma igen sträckläste jag The Secret på några timmar, skriver Cassandra på bloggen.

Attraktionslagen innebär att vi attraherar allt i våra liv – det bra och det dåliga. Det går även att förklara som att du får tillbaka det du ger ut i universum.

– Jag ser i dag på oss människor som gigantiska sändare och mottagare som attraherar situationer och personer på samma frekvens som vår egen.

Missa inte Cassandras fyra konkreta tips på hur även du kan börja tillämpa attraktionslagen. Du hittar de på hennes blogg här!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!