Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Rituals

Metro Modes julkalender: Lucka 14 skapar en väldoftande och avslappnande omgivning

I den fjortonde luckan i vår julkalender i samarbete med Rituals kan du tävla om en exklusiv och väldoftande spray som skapar ett väldoftande hem. Det du behöver göra är att svara på dagens fråga på vår Instagram!

Foto: Rituals

Tävling
Med Rituals doftspray kan du snabbt och enkelt skapa en väldoftande omgivning – för vem vill inte ha ett väldoftande hem? I dagens lucka kan du nämligen vinna The Rituals of Dao Parfum D’interieur – en doftspray som skapar en doftsensation och en exklusiv känsla i ditt hem. Ett par tryck räcker och du har ett perfekt parfymerat rum.

Foto: Rituals

Läs mer om de aktiva ingredienserna nedan:

Vit lotus

Lotusblommorna, som är en symbol för renhet och spirituell utveckling, trivs bäst i lugnt grumligt vatten. De vita lotusblommorna öppnar sig vid soluppgången och sedan sluter sig igen vid solnedgången är de också en symbol för vila.

Yi yi ren

Yi yi ren är en växt, vars rötter kommer från Kina, har använts sedan sekler tillbaka inom kinesisk läkekonst. Yi yi ren har nämligen vårdande och läkande egenskaper.

Nu har 4 personer chansen att vinna en varsin doftspray med ett värde av 275 kronor. För att vara med och tävla behöver du gå in på Metro Modes Instagram och svara på dagens fråga. Du kan tävla fram till klockan 23.59 den 14 december 2018. Du hittar en ny lyxig lucka hos oss varje dag ända fram till jul!

Du hittar tävlingsinlägget här.

Här hittar du alla luckorna i Metro Modes julkalender. 

 

I annonssamarbete med Rituals.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!