Nöje

Mia Parnevik klar för Let’s Dance 2022

Under söndagsförmiddagen avslöjade TV4 på Instagram att årets tioende och sista deltagare i årets Let’s Dance är Mia Parnevik! Hon dansar tillsammans med dansaren Tobias Karlsson, 44, som gör sin tolfte säsong av programmet!

Foto: TV4

PÅ söndagen presenterade TV4 Mia Parnevik som årets sista tävlande i årets Let’s Dance. Mia är gift med golfspelaren Jesper Parnevik och familjen är även kända från realityserien “Parneviks” som sändes på TV3 under 4 säsonger.

“Jag är galen det vet ni som följer mig”

“Jag är galen det vet ni som följer mig… Nu hoppar jag utför ett stup och hoppar in i Let’s Dance. Min fallskärm är fantastiska underbara tålmodiga Tobias Karlsson som har ett hjärta av guld. Vi skrattar och tränar och även gråter. Jag är så nervös inför detta men också glad att få vara med och utmana mig själv” skriver Mia på Instagram.

Kändisarna som tävlar i Let’s Dance 2022

Andra kändisar som medverkar i årets tävling är tv-profilen Marie Mandelmann, 57, äventyraren Aron Anderson, 34, programledaren Markus Granseth, 39, mentalisten Henrik Fexeus, 50, doktor Mouna Esmaeilzadeh, 41, komikern FIlip Dikmen, 25 och artisterna Eric Saade, 31 och Lisa Ajax, 23.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!