Nöje

Mia Parneviks chock i Let’s Dance 2022- överraskades av maken Jesper

Säsongspremiären av Let’s Dance blev händelserik av många anledningar – inte minst då Jesper Parnevik dök upp för att överraska sin fru Mia.

Foto: TV4

I lördags var det äntligen dags för den hett efterlängtade säsongspremiären av Let’s Dance. För Mia Parnevik blev premiären lite extra dramatisk då hennes man oväntat dök upp efter hennes framträdande.

“Gjorde det med hjärtat”

Mia Parnevik och hennes danspartner Tobias Karlsson dansade samba i första avsnittet av den nya säsongen av Let’s Dance – och Parnevik erkände att hon var rejält nervös inför uppträdandet:

“Det var jätteotäckt”, säger hon i programmet. “Scary, helt plötsligt kände jag bara: ‘Wawawa’.”

Tyvärr blev det låga poäng från juryn, och Tony Irving kommenterade att hon kom av sig under framträdandet:

“Du hade mycket energi i början. Sen kom du av dig överallt, men det var roligt. Du gjorde det med hjärtat. Du ska vara glad att ingen åker ut i kväll.”

“Har inte klippt mig sedan augusti”

Ett desto gladare inslag för Mia var att hennes make Jesper Parnevik hade rest ända från Florida för att överraska henne under kvällen. För Expressen berättar Mia om chocken efter att hennes make oväntat dykt upp i direktsändning:

“Jag är i chocktillstånd. Min man kom och överraskade. Jag vet inte vad jag ska säga. Vi har aldrig varit ifrån varandra i mer än tre veckor någonsin.”

För många tittare var Jespers nya utseende kanske det som överraskade mest: Till skillnad från sitt typiska, snaggade hår dök han upp i en lockig kalufs – samt mustasch.

“Det växer jag kan lova. Jag har inte klippt mig sedan augusti och har varit snaggad i 20 år. Det bara blev så”, sa han till Expressen.

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!