Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Mia Skäringer: “Se mig och mitt underbart lyckliga liv”

Mia Skäringer väcker oss mitt i en Instagram-post på söndagens “enkla” middag bestående av långkok och hemgjord pasta och får oss att tänka till, reflektera och förhoppningsvis lägga ifrån oss telefonen. 
 
I dagens “se mig”-samhälle är det lätt att dras med i det snabba flödet av bekräftelsefloden. Inte bara för oss utan även för Skäringer själv. Det lyfter hon på ett sätt som får oss att haja till.
 
“Se mig för här är jag. Titta på mitt underbara lyckliga liv. Det vet väl alla: Nuet finns bara på instagram. Självkänsla och närvaro är utdöende. Bekräfta mig. Gilla mig. Lajka mig. Haschtagga mig. Lägg upp mig. Titta på min kropp. Titta på mina kläder. Min röv. Mitt hem. Mitt fancy jobb. Mitt kändisskap. Mina läppar. Mina muskler. Mina barn. Mitt Bmi.”

mia-skaringer

Skäringer postar samtidigt en bild med texten #Äterhundbajsochsersexigut vilket inte blir svårtolkat till texten som gjorde vår dag och du kan läsa här.
 
Foto & källa: Facebook 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!