Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Micael Bindefeld har blivit pappa – nu gifter han sig med kärleken Nicklas Sigurdsson

bindefeldFoto: Fest hos Bindefeld
 
Festfixaren och tv-profilen Micael Bindefeld blev pappa till sonen Simeon den 31 juli i år. Bindefeld, som alltid har varit väldigt hemlighetsfull kring sitt privatliv, berättar nu för första gången om sin familj och sitt förhållande med pojkvännen sedan 20 år tillbaka.
 
Den 3 augusti postade Micael Bindefeld en lycklig familjebild på Instagram tillsammans med sin och pojkvännen Nicklas nyfödde son Simeon, som de fått med hjälp av surrogatmödraskap. Under de senaste 20 åren har Sveriges mest kände festfixare styrt bort från alla frågor om sitt privatliv. Många har vetat om hans “hemliga” kärlek men det är först nu när sonen Simeon kommit till världen som Micael känner att han vill berätta om sitt förhållande med Nicklas Sigurdsson, som är försäljnings- och marknadschef på musikrättighetsorganisationen Stim.
 
– Under alla år har jag dragit en stenhård gräns mellan mitt offentliga liv och mitt privatliv. Jag har aldrig pratat om mitt privatliv i medierna. Men nu blir vi föräldrar, och vi ska även gifta oss så småningom. Sådant blir ju offentligt hur man än gör. Därför vill jag förekomma alla frågor och eventuellt skvaller och berätta själv, säger Micael till DI Weekend som är den första – och enda – tidningen som kommer att få en intervju om Bindefelds privatliv.
 
Vi på Metro Mode säger stort grattis till den lilla familjen!
 


 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!