Nöje

Michael Klingstedt berättar om fruns hastiga bortgång i “Bonde söker fru”

Strutsbonden Michael Klingstedt berättar i “Bonde söker fru” om hur han förlorade hustrun Ann för 27 år sedan. En eftermiddag 1996 drabbades hon av ett hjärtfel som kom att vända upp och ner på tillvaron. “Det går inte att beskriva tomheten och saknaden man känner efter en sådan sak”, säger han till Aftonbladet.

Foto: TV4

En helt vanlig eftermiddag för 27 år sedan avled Michael Klingstedts hustru Ann. Det visade sig att en ådra till hjärtat var för trång och att hon hade drabbats av hjärtfel. “Jag var på jobbet som vanligt. Anns mor och bror skulle komma på besök eftersom hon var hemma med barnen. De ringde och bestämde träff och var på plats en halvtimme senare, då var hon redan död”, berättar han i programmet.

Tog hand om barnen och djuren

De följande åren fokuserade han mycket på arbetet och framförallt döttrarna, som var 3,5 år och ett halvår gamla när Ann gick bort. Han beskriver att han tog hand om barnen och djuren och att saknaden och tomheten var svår. “Första tiden var det bara att ta hand om barnen och se till att de mådde bra efter omständigheterna”, berättar han. Någon tanke på att hitta en ny livskamrat fanns inte.

Idag bor Michael på sin strutsgård i Falköping, 27 år har gått sedan händelsen och idag är han redo att söka kärleken på nytt. När han fick frågan om att delta i “Bonde söker fru” tackade han ja direkt. Till Aftonbladet säger han att han måste fortsätta leva, trots att han förlorat sin livs kärlek. “Då är det ju en helt ny tjej som jag är ute efter, i en ny era i livet”, säger han.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!