Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Det här gjorde Michaela Forni för att få igång förlossningen – och det funkade verkligen

Författaren och entreprenören Michaela Forni har efter nio månader som gravid idag nåt målet – hon har beräknat förlossningsdatum, BF. Nu skriver hon i ett inlägg på Instagram-story om vad hon har gjort för att försöka få igång förlossningen. 

Foto: Instagram @michaelaforni

Influencern och författaren Michaela Forni är som många vet gravid och väntar sitt första barn. Idag nådde hon ett av slutmålen under graviditeten, hon har nämligen BF idag – beräknat förlossningsdatum. På sin blogg och Instagram har hon öppet delat med sig av sin graviditet, hur hon tänker och känner. Hon har bland annat tipsat om boken “Föda utan rädsla” som hon skriver om på sin blogg och hur den har hjälpt henne.

– Det finns (oväntat) mycket inom graviditet och förlossning som inte alls är peppande, bara skrämmande, men den här boken hjälper mig att hitta tillbaka till mitt grundfokus. Dvs. glädjen som jag har känt i att jag ska få föda mitt barn, skriver Michaela i ett blogginlägg.

Idag publicerade hon en story på Instagram om att hon har BF idag, i nästa story skriver hon även vad hon precis har gjort för att gå igång sin förlossning. Hon har  gjort en hinnsvepning – som visade att hon nu är öppen 1 cm. Efter att en hinnsvepning är gjord är det sannolikt att en förlossning startar inom 48 till 72 timmar. Så det verkar som att det är nära tills Michaela Forni blir mamma. Vi önskar all lycka till!

Källa: Michaela Fornis blogg, Instagram

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!