Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Michelle Obama gör Sverigebesök – nu kan du träffa henne!

Just nu är Michelle Obama ute på turné för att prata om sin självbiografi “Min historia”. Under turnén besöker hon även flera länder i Europa, där ett av stoppen är Stockholm!

Foto: REX & Kristin Callahan/Everett Collection/IBL

Tidigare i höstas släppte Michelle Obama sin självbiografi “Min historia” – en bok som blev otroligt uppmärksammad och hyllad. I boken berättar hon om sin historia och hur hon som den första afroamerikanska kvinnan blev USA:s “first lady”.

Nu är Michelle Obama ute på bokturné och har besökt flera städer runt om i världen, något hon kommer fortsätta att göra det kommande året. En av städerna som står på listan är Stockholm och redan den 10 april 2019 kommer hon stå i Globen. Vill du få tag på en biljett får du hålla utkik! Redan den 14 december klockan 09.00 släpps biljetter på Live Nation där biljettpriset varierar från 300- 3295 kronor. En kvot av biljetterna kommer också skänkas till olika skolor och välorganisationer – något som Michelle Obama själv önskar.

Källa: Femina

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!