Nöje

Michelle Obama svarar äntligen (!) på om hon vill bli president 2020

Efter att det amerikanska valresultatet stod klart i förra veckan började mångas blickar direkt vändas mot nästa valomgång om fyra år. Michelle Obama fick snabbt en hashtag i sitt namn och vi på Metro Mode var inte sena med att haka på. Nu har den nuvarande first ladyn äntligen svarat på uppståndelsen kring #Michelle2020…

Michelle Obama

Inte nog med att nuvarande FLOTUS är en grymt kompetent, klok och inspirerande kvinna, hennes charmiga leende får oss – och väldigt många andra – att smälta. Det har vi bland annat kunnat se mycket tydligt i alla sociala medier den senaste veckan under #Michelle2020 och #MichelleObama2020.

 

 

Men vad tycker egentligen first ladyn själv om idén? Den första reaktionen kom i måndags under ett tal i Vita Huset då hon avbröts av en person i publiken som ropade “Run for president!” Hon svarade med ett hjärtligt skratt och ett “Var tyst nu där bak!”, med ett pekande finger innan hon återigen log brett och skrattade. Okej, än så länge är det lite för tidigt att spekulera för mycket – men vi fortsätter ändå att hoppas…! Kolla in det härliga klippet här nedanför.

 

Foto: REX Källa: Harper’s Bazaar och Buzzfeed

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!