Nöje

“Midsommarnatt”: Allt vi vet om Netflix nya serie med Pernilla August

I den kommande Netflix-serien Midsommarnatt samlar Per-Olav Sørensen en minst sagt stjärnspäckad svensk och norsk rollbesättning. Här är allt vi vet om serien så här långt!

Foto: Netflix

Midsommarnatt är en ny Netflix-serie som kretsar kring teman som relationer, äktenskap, kärlek, svek, hopp, drömmar, svartsjuka, förlåtelse och hemliga parallella liv. 

Vad handlar Midsommarnatt om?

Handlingen i Midsommar beskrivs på följande vis:

Det är midsommar. Det är den längsta dagen på året. Det är fest. Det är kärlek i luften. Men det är också dagen då Carina och Johannes efter 30 års äktenskap väljer att berätta en stor hemlighet för familj och vänner som får oförutsedda konsekvenser.

Per-Olav Sørensen, kreatör och regissör, berättar att serien kommer att utforska en hel del stora känslor.

”Det är fantastiskt att kunna fördjupa sig i alla de relationer som en stor familj kan ge, och inte minst i alla hemligheter vi kan bära på, liksom alla parallella liv vi kan leva och dölja för de som står oss väldigt nära. Under denna midsommarfest finns det plats för de där stora känslorna, de stora avslöjandena och de djupa samtalen, när ingenting går som planerat”, säger Sørensen i ett pressmeddelande.

Foto: Netflix

Vilka medverkar i Midsommarnatt?

Rollbesättningen inkluderar bland andra Pernilla August, Dennis Storhøi, Amalia Holm, Sofia Tjelta, Linn Skåber, Kim Falck, Christopher Wollter, Fanny Klefelt, Peiman Azizpour, Maria Agwumaro, Eirik Hallert, Liv Osa och Kadir Talabani.

Regisserar gör Per-Olav Sørensen (Home for Christmas, The Playlist, Störst av allt), som också är manusförfattare tillsammans med Sofie Forsman (Barracuda Queens, Young Royals), Tove Forsman (Barracuda Queens, Young Royals) och Anna Fredrikke Bjerke (Gemini).

När har Midsommarnatt premiär?

Midsommarnatt kommer att spelas in i Oslo i sommar och har global premiär på Netflix 2024.

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!