Nöje

Mikael Nyqvists dotter Ellen ska bli mamma

Fem år efter Mikael Nyqvists tragiska bortgång meddelar hans dotter, Ellen Nyqvist, att hon väntar barn. På Instagram visar Ellen upp gravidmagen i ett flertal bilder – och blir gratulerad av en av pappa Mikaels namnkunniga kollegor.

Foto: Instagram @ellennyqvist

2017 gick den folkkära skådespelaren Mikael Nyqvist bort vid 56 års ålder, efter en årslång kamp mot lungcancer. Nyqvist efterlämnade hustrun Catharina och två barn.

Berättade den glada nyheten på Instagram

Fem år senare meddelar den hyllade skådespelarens dotter, Ellen Nyqvist, den glada nyheten att hon väntar barn. I ett inlägg på Instagram visar Ellen upp gravidmagen i ett flertal bilder. Hon har även skrivit ett litet rim i samband med avslöjandet:

“Ellen på smällen”.

I kommentarsfältet har Ellen fått mängder av gratulationer, däribland ett fint meddelande från Mikael Nyqvists kollega och vän, Pernilla August. August regisserade Nyqvist i Den allvarsamma leken 2016, en roll som gav honom sin andra guldbagge. Hon är dessutom en av styrelsemedlemmarna i den stiftelse som startades till skådespelarens ära efter hans bortgång: Michael Nyqvists stiftelse för främjande av skådespelarkonst som enande kraft.

“Såååå fint och underbart”, skriver August i kommentarsfältet, följt av ett flertal hjärtan.

Källor: Aftonbladet, SVT Nyheter

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!