Nöje

Miranda Kerr: “Min mormor lärde mig att vi måste anstränga oss för männen”

I början av sommaren gifte sig supermodellen Miranda Kerr med Snapchat-grundaren Evan Spiegel. I en intervju med “The Edit” öppnar hon upp om ett relationsråd hon fått av sin mormor.

miranda-kerrFoto: Getty Images

Miranda Kerr är kanske mest känd som den sockersöta Victoria Secret-ängeln men hon är även en superentreprenör som driver sitt egna skönhetsmärke KORA Organics. Sedan några månader tillbaka är hon gift med Evan Spiegel och i en intervju öppnar hon upp om hur hon håller relationen vid liv. Enligt Harpers bazaar berättar Miranda att hon ser till att vara uppklädd när maken kommer hem från jobbet.

– Min mormor lärde mig att män är visuella och att man behöver anstränga sig lite. Så när Evan kommer hem, ser jag till att ha på mig en fin klänning samt ha tänt levande ljus. Sedan gör vi tid för att ha en mysig middag ihop”, ska Miranda Kerr ha sagt till The Edit enligt Harpers bazaar.

I intervjun ska hon ha påpekat att hennes feminina sida på hemmaplan är ett sätt att balansera jobblivet. Hon menar att det är en fin balans.

– På jobbet är jag snarare så här: “Vi måste göra det här!” och “Det här måste hända nu!”. Men hemma hoppar jag in i min feminina roll och låter Evan vara maskulin.

Källa: Harpers Bazaar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!