Nöje

Misstänkt hjärtattack visade sig vara gaser – stjärnan slutar sälja fisar på burk

Efter att ha tjänat stora summor på fisar på burk fick realitystjärnan Stephanie Matto erfara en obehaglig biverkning. Nyligen fick hon föras till sjukhus med en misstänkt hjärtattack eller stroke.

Instagram @fartjarsnft/@stepankamatto

Till Daily Mail berättar Stephanie att hon var övertygad om att hennes sista stund var kommen när de knipande smärtorna i bröstet inte gav med sig. Efter att ha blivit undersökt av läkare visade det sig dock att Stephanies liv inte alls stod på spel – däremot hade hon ett överskott av gas som misstänktes bero på hennes hemsnickrade diet bestående av bönor, ägg och bananproteinshaker. En diet menad att gynna hennes extraknäck där hon sålt sina fisar på burk till ett pris av 1000 dollar styck.

Foto: Instagram @stepankamatto

Tjänade en förmögenhet trots halva priset

Trots att hon under julen erbjudit halva priset på sina burkar drog hon in totalt 200 000 dollar på extraknäcket. Nu ser det dock ut som att tiden är ute för de lättjänade pengarna. Att producera 50 burkar i veckan blev för mycket. Hon berättar att hon på en dag kunnat dricka tre proteinshaker och en stor skål med bönsoppa. Läkarna har nu uppmanat Stephanie att ställa om sin kost och börja äta gasdämpande medicin istället – något som innebär att fisburkarna snart är ett minne blott.

Läs även: Hon tjänar en halv miljon kronor i veckan – på sina pruttar.

Foto: Instagram @fartjarsnft

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!