Nöje

Modebonanza när “Djävulen bär Prada” blir musikal! Då kan du köpa biljetter (och det är snart!)

Är du en av de som kan citera “Djävulen bär Prada” direkt från huvudet? Och älskade du också Meryl Streeps tolkning av sin karaktär Miranda, som sägs vara inspirerad av Vogues chefredaktör Anna Wintour? Då har vi goda nyheter för dig! 

2003 släpptes boken “Djävulen bär Prada”, skriven av författaren Lauren Weisberger, och redan då gjorde den succé på topplistorna världen över. Tre år senare antog den minst sagt dryga chefredaktören Miranda Priestly även en fysisk form när filmen med samma namn gick upp på biografer världen över. Sedan dess har väl titeln mer eller mindre levt sitt eget liv samtidigt som både Anne Hathaway och Emily Blunt, som spelade två av huvudrollerna, har gjort spikrak karriär uppåt på varsitt håll.

Men nu kommer det alltså fler goda nyheter, elva år efter att filmen släpptes. I juli 2020 sätts nämligen den första föreställningen av musikalen “Djävulen bär Prada” upp. Och för att göra det ännu bättre är det en riktig musikalstjärna som har gjort musiken – det är nämligen ingen mindre än Sir Elton John som står bakom tonerna.

Biljetterna släpps den 6:e oktober men tyvärr för oss svenskar har musikalen först premiär i Chicago. Det ryktas dock om att den kommer till Londons West End år 2021. Inte direkt snart, men den som väntar på något gott, eller hur?

 

Källa: Harper’s Bazaar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!