Nöje

Modellen Belle Lucias bild på gravidmagen – fick följarna att reagera

Fotomodellen Belle Lucia är gravid i sjätte månaden. När hon delade en bild på sin gravidmage på sin Instagram var många av hennes följare allt annat än vänliga i kommentarsfältet.

Foto: Instagram belle_lucia

Den 24-åriga australiensiska fotomodellen Lucia Belle delade för en vecka sedan en bild på sin gravidmage på sin Instagram. Hon var på semester i Pego, nära Alicante i Spanien med sin pojkvän. Men istället för att mötas av grattis-hälsningar från många av hennes 1,3 miljoner följare, så möttes hon mer eller mindre av en hatstorm.

Med kommentarer som “Så ledsamt när din egen personliga fåfänga håller dig från att gå upp i vikt och ha en hälsosam baby”. Och det fortsätter “Är hon gravid i sjätte månaden? Hur?!”. “Hur kan du svälta dig när du är gravid?”

På sin bild skriver Belle Lucia ”Strand och bula”. Där hon även anger att hon är sex månader in i sin graviditet.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Beach and bump???❤️ #23weekspregnant #6monthsbump bikini – @fashionnova

Ett inlägg delat av ? B E L L E L U C I A (@belle_lucia)

Flera personer skriver och frågar hur hon kan vara så smal trots att hon är gravid och vad “hemligheten” är. I en av kommentarerna svarar modellen att en graviditet är individuell och att det inte är något man kan kontrollera på egen hand.

Vi håller helt med Belle Lucia och uppmanar alla att vara snälla mot varandra! För graviditeter kan verkligen se helt olika ut från person till person.

Källa: Expressen, Instagram

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!