Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Modellen Porsche Thomas gravidmage kallades “obehaglig” och “för svart”

Efter att gravida modellen Porsche Thomas lagt upp en bild på sin mage på Instagram fylldes kommentarsfältet av näthat – hennes mage var “obehaglig”. 

prsche-thomas-gravid-

Några dagar innan Porsche Thomas födde tvillingarna August och Berlin la hon ut en helt vanlig bild på Instagram. En bild på den gravida modellen i bikini som sitter i en solstol, inga konstigheter. Det tyckte dock inte några nättroll. Hon fick flera kommentarer om att hennes mage var “för svart” och “obehaglig”.

“Damn her stomach black ass shit” skrev en användare och en annan skrev “No disrespect but why her stomach so black?”. Det fanns till och med dem som skrev att hennes kropp var “nasty” och “obehaglig”.

 

Några dagar senare lade Porsche upp en ny bild på Instagram, denna gång som en kontring till alla de som kommenterat hennes kropp.  “Medan några av er kommenterade och kritiserade min mage och min kropp på en bild som skulle ha varit en semesterhälsning till er, så har jag varit här och njutit av livet, haft två barn i magen, utfört mirakel och förhoppningsvis blivit lite svartare.”

 

 

I en intervju med BET berättade Porsche att hon inte tar åt sig av de negativa kommentarerna.

– Jag bara skakar av mig det, jag tar inte åt mig av andras åsikter. Jag skrattar åt deras okunnighet, jag vet att det finns en stor okunnighet därute och det är tråkigt, säger hon.

 

Hon berättade även att de flesta kommentarerna hon fick var från andra mörkhyade människor.

 

–  Jag tror inte att det finns så mycket egenkärlek i det mörkhyade samhället. Reaktionerna jag fick på min bild, tror jag är ett bevis på det. De flesta negativa kommentarer jag fick var från andra mörkhyade människor, det är enligt mig helt galet. Det var också en hel del unga mörkhyade människor, vilket är väldigt tråkigt, berättar hon för BET.

 

Foto: Instagram.com/porschethomas

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!