Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Modellen Tabria Majors kopierar Victoria’s Secret-bilder för att uppmärksamma olika kroppar

Victoria’s Secret har snart sin årliga modevisning och är för många årets höjdpunkt. Modellen Tabria Majors tröttnade på att ”änglarna” alltid hade samma kroppstyp. Hon bestämde sig för att visa att kurviga modeller visst kan visa upp underkläder.

Foto: @tabriamajors

Victoria´s Secret har den senaste tiden blivit kritiserade för att de, tillskillnad från andra modeföretag, inte har olika typer av kroppar på visningarna. Någon som tröttnade på det var den kurviga modellen Tabria Majors. Hon återskapade underklädesmärkets kampanjbilder och bytte ut modellen till sig själv.

Resultatet la hon upp på sin Instagram med bildtexten: ”I år kanske jag är en Victoria’s Secret ängel på halloween, eftersom det inte händer i verkligheten. Jag bara hyllar några av mina favoritbilder/outifts från VS här och visar att kurviga tjejer kan rocka (och sälja) underkläder precis lika bra som smala modeller.” Bilderna visar Majors sida vid sida Victoria’ Secret-modeller, de har samma pose och samma underkläder.

Hennes bildserie har hyllats av tusentals och har i skrivande stund fått över 32 000 gillamarkeringar och många hyllande kommentarer. ” Du säljer den såååååå mycket bättre”  och ”Så cool omg. Du är en sån stor inspiration” är bara några av kommentarerna hon har fått.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!