Nöje

Modellen Tabria Majors kopierar Victoria’s Secret-bilder för att uppmärksamma olika kroppar

Många ansåg länge att Victoria’s Secret årliga modevisning var årets höjdpunkt, men modellen Tabria Majors tröttnade på att “änglarna” alltid hade samma kroppstyp. Hon bestämde sig för att visa att kurviga modeller visst kan visa upp underkläder.

Foto: @tabriamajors

Victoria’s Secret har länge blivit kritiserade för att de, till skillnad från andra modeföretag, inte har olika typer av kroppar på visningarna. Någon som tröttnade på det var den kurviga modellen Tabria Majors. Hon återskapade underklädesmärkets kampanjbilder och bytte ut modellen till sig själv.

Resultatet la hon upp på sin Instagram med bildtexten: “I år kanske jag är en Victoria’s Secret ängel på halloween, eftersom det inte händer i verkligheten. Jag bara hyllar några av mina favoritbilder/outifts från VS här och visar att kurviga tjejer kan rocka (och sälja) underkläder precis lika bra som smala modeller.” Bilderna visar Majors sida vid sida Victoria’ Secret-modeller, de har samma pose och samma underkläder.

Hennes bildserie har hyllats av tusentals och har i skrivande stund fått över 50 000 gillamarkeringar och många hyllande kommentarer. ” Du säljer den såååååå mycket bättre”  och “Så cool omg. Du är en sån stor inspiration” är bara några av kommentarerna hon har fått.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!