Nöje

Moderna Familjen – Margaux Dietz och Jacob Liebermann släpper realityserie med sonen Arnold

Det har varit väldigt många turer mellan Margaux Dietz och exet Jacob Liebermann. Nu avslöjar de dock i Margauxs senaste v-logg att de kommer släppa sin egen realityserie ‘Moderna Familjen’ på YouTube. Så du som har saknat att se Arnold i rutan igen behöver inte vänta länge! 

Foto: Instagram @margauxdietz

Jacob Liebermanns debattartikel

I februari 2021 gick Margaux Dietz ex Jacob Liebermann ut med en debattartikel som lyftte barns rättigheter i en ständigt uppkopplad och digitaliserad värld. Han utgick där från sin egen son, Arnold, som exempel, och ställde frågan “När tänker politiker och myndigheter stoppa det oavlönade barnarbetet?

Margaux svarade på kritiken

I ett inlägg på Instagram i mars 2021 svarade Margaux på kritiken. “Jag precis som så många andra föräldrar, har med stolthet visat upp mammalivet i mina sociala medier”, skriver hon. “Men utvecklingen i sociala medier går väldigt fort. Därför har jag genom åren själv behövt tänka till, omvärdera egna beslut och sätta egna gränser.” Hon skriver vidare hur hon bestämt sig för att inte ha med sonen i kommersiella arbeten och att hon uppskattar att frågan lyfts. “Tydligare riktlinjer behövs”, skrev hon.

Margaux Dietz valde då också att sluta visa sonens ansikte på sina sociala medier.

Moderna Familjen på YouTube

I Margauxs senaste v-logg lovade hon att avslöja en hemlighet. “På tal om mig, Jacob och Arnold så vet ju jag att ni saknar väldigt mycket att titta på Arnold. Jag har saknat att filma Arnold väldigt mycket. Med de orden så har jag en liten överraskning, säger Margaux.”

Foto: YouTube

i slutet av YouTube videon avslöjar det forna paret det oväntade!

“Vi har efter mycket om och men, långa överläggningar fram och tillbaks ändå landat i att det är dags för ta världen med storm i form av det nya konceptet ‘Moderna Familjen’ säger Jacob Liebermann.

Margaux, Jacob och Arnold kommer att starta en egen YouTube kanal kanal som lanseras inom kort!

“Den kommer att innehålla massa spännande – framförallt är det inspiration om hur man får en modern familj att hålla ihop i vått och torrt” berättar Jacob.

“Efter många om och men” inflikar Margaux.

Redan nu kan du prenumerera på den nya kanalen! Spana in trailern nedan!

Moderna Familjen - Margaux Dietz, Jacob Liebermann och Arnold

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!