Nöje

Moderna familjen: Margaux Dietz och Jacob Liebermanns nära att lägga ner serien efter bråk

Under helgen kom det senaste avsnittet av Margaux Dietz och Jacob Liebermanns realityserie “Moderna familjen” ut – men det var nära att det inte blev några fler avsitt. “Vi har bråkat som fan”, säger Dietz.

Foto: Skärmdump Youtube

I februari i år avslöjade influencern Margaux Dietz att hon och exet Jacob Liebermann skulle släppa en ny  realityserie på YouTube: “Moderna Familjen”.

“Den kommer att innehålla massa spännande – framförallt är det inspiration om hur man får en modern familj att hålla ihop i vått och torrt”, berättade Liebermann i samband med att han och Dietz släppte nyheten.

Har bråkat om serien

I det senaste avsnittet berättar Dietz dock att hon och Liebermann redan har diskuterat att lägga ned serien:

Foto: Skärmdump Youtube

“Det har inte varit enkelt. Jag trodde inte att det skulle bli ett nytt avsnitt, men det skulle Jacob nog aldrig erkänna. Vi har ju bråkat. Jag har ställt frågan två eller tre gånger till Jacob: ‘Ska vi verkligen fortsätta med det här? Eller går det ut över vår relation med Arnold, som är det viktigaste?'”, säger Dietz och fortsätter:

Foto: Skärmdump Youtube

“Vi har bråkat som fan. Arnold är det viktigaste vi har. Det var därför jag sa så till Jacob. För bråket har med ‘Moderna familjen’ att göra. Det viktigaste är att Arnold mår bra. Men nu är vi överens, vi har skrivit på papper och grejer här igen.”

Exakt vad bråket handlade om går Dietz inte in på – men Liebermann säger i avsnittet att det känns “gott att vara i blickfånget igen”:

“Det känns bara kul. Annars hade jag inte tagit initiativet”, säger han om serien.

Källa: Expressen

Foto: Skärmdump Youtube

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!