Nöje

Molly Hammar i tårar efter succén – se känslosamma klippet

Molly Hammars nytolkning av Norlie & KKVs “Ingen annan rör mig som du” var den mest streamade låten på Spotify förra veckan – se Hammars tårfyllda reaktion på glädjebeskedet här!

Foto: Instagram @mollyhammar

Molly Hammar, aktuell i programmet “Så mycket bättre”, nådde en milstolpe i sin karriär förra veckan då det visade sig att hennes nytolkning av pop-duon Norlie & KKV:s “Ingen annan rör mig som du” var den mest lyssnade låten i Sverige på Spotify.

I ett inlägg på Instagram lade artisten upp sin känslosamma reaktion efter beskedet. I klippet syns Hammar, iförd en gyllene paljettklänning, gråta av glädje.

“Hade jag sagt det här till mig själv för ett år sen hade jag inte trott det. För fint”, skriver Hammar i en story på Instagram.

Benjamin Ingrosso: “Så värd”

I inläggets kommentarsfält har flera andra svenska artister skrivit uppmuntrande ord till Hammar, däribland Benjamin Ingrosso, som är en av de som ligger bakom nytolkningen:

“Så jävla värd”, skriver han följt av en hjärtemoji.

“Grattis Molly”, skriver Danny Saucedo. “Såg programmet igår och du strålar. Så glad för dig och allt som kommer din väg nu!”

Även Norlie & KKV – som består av artisterna Sonny Fahlberg och Kent Kim – har kommenterat den glada nyheten:

“Den är du värd fina du”, skriver de.

Foto: Instagram @mollyhammar

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!