Nöje

Molly Hammars reaktion när hon får veta – här är de svenska rösterna i Lejonkungen

Premiären för den animerade versionen av Lejonkungen närmar sig med stormsteg. Nu har vi fått veta vilka av våra svenska stjärnor som kommer vara med. En av dem är artisten Molly Hammar som kommer spela Nala, nu har hon publicerat inlägget där hon får veta de glädjande nyheterna. 

Foto: Instagram @mollyhammar / Disney

Nyinspelningen av den klassiska Lejonkungen som kom ut 1994 närmar sig, den kommer finnas att se redan den 17 juli. Vi har både fått se flera trailers på den animerade filmen, samt fått se den magiska rollistan med namn som Donald Glover (Simba), Beyoncé (Nala) och Seth Rogen (Pumba).

Nu står det klart vilka svenska stjärnor som gjort de svenska rösterna och även här jublar fansen. Det är ingen mindre än Melodifestivalvinnaren John Lundvik som spelar Simba i Lejonkungen och vid sin sida kommer vi få se artisten Molly Hammar som Nala.

I torsdags släppte Molly Hammar nyheten i ett Instagram-inlägg och skriver vilken stor ära det är, hon avslutar inlägget med att skriva: “BEYONCÉ GÖR DEN AMERIKANSKA VERSIONEN FÖRSTÅR NI hur connectade jag och Bey är nu elr”

Hon publicerade även videon där hon förstår att hon har fått rollen och det är bara så härligt att se!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

my friend accidentally filmed me the exact moment I found out that I was gonna be Nala ?

Ett inlägg delat av Molly Hammar ? (@mollyhammar)

I de övriga rollerna kommer vi bland annat få se Björn Gustavsson (Timon), musikalartisten Fred Johanson (scar) och skådespelaren Linus Eklund Adolphson (Pumba).

Källa: Instagram, ELLE

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!