Nöje

Molly Rustas är gravid – väntar barn med fästmannen Ross Andrew Paquette

Influencern Molly Rustas och fästmannen Ross Andrew Paquette meddelade på Instagram att de väntar sitt första barn.

Foto: Instagram @mollyrustas

Under torsdagskvällen lade Molly Rustas, 27, upp ett Instagramklipp där hon och fästmannen Ross Andrew Paquette, 38, lyckligt visar upp hennes gravidmage med texten ”Dreams do come true”. Sedan dess har lyckönskningarna till paret rasat in från Mollys 220 000 följare.

Kärlek vid första ögonkastet

Molly och Ross, grundare och vd på techföretaget Maropost, träffades på Ibiza 2018. Enligt paret var det kärlek vid första ögonkastet!

– Vi såg varandra på typ tio meters avstånd i en folkmassa med tusentals människor. Vi kunde inte sluta titta på varandra. Vi stod säkert och stirrade på varandra i flera minuter, och både mina vänner och hans vänner tänkte att ”vad är det som pågår”, har hon berättat i en intervju med Aftonbladet.

Förlovade sig 2021

Paret förlovade sig på nyårsafton förra året. ”Jag kan inte vänta på att få gifta mig med dig”, skrev hon i ett inlägg på Instagram tillsammans med en bild på den vackra förlovningsringen.

– Jag började gråta och kunde inte sluta, jag blev så överraskad och chockad. Jag har gråtit så mycket lyckotårar det senare dygnet, jag känner mig som världens lyckligaste och en sådan enorm tacksamhet. Kärleken är störst av allt”, sa hon då i en annan intervju med Aftonbladet.

Molly tackar alla för all kärlek paret tagit emot sedan de gick ut med nyheten att de väntar barn. Hon skriver också att hon äntligen kan sluta dölja sin lilla mage, knäppa frukostar och galna känslor!

Stort grattis önskar vi på Metro Mode!

Foto: Instagram @mollyrustas

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!