Nöje

Molly Rustas om separationen: “Känslorna hade inte svalnat”

I somras berättade Molly Rustas att hon och Ross Andrew Paquette hade separerat – och kort därefter kom hon med beskedet att de väntade sitt andra barn. Nu berättar influencern om hur hennes och Paquettes relation ser ut i nuläget.

Foto: Instagram @mollyrustas

Det var i augusti som influencern Molly Rustas meddelade sina drygt 230 tusen Instagram-följare att hon och fästmannen Ross Andrew Paquette hade gått skilda vägar.

Paret – som träffades 2018 och förlovade sig två år senare – har sonen Charlie, 1 år, tillsammans. Kort efter beskedet om uppbrottet berättade Rustas att hon och Paquette väntar sitt andra barn, något som framkom i ett senare inlägg på samma plattform.

“Får se var det leder”

Nu berättar Rustas om hur hennes och Paquettes relation ser ut idag. I YouTube-serien Gravid vecka för vecka säger influencern att hon och Ross inte sågs “på hela sommaren”, men att de nu har börjat träffas lite grann:

“Vi har ju snart två barn ihop och det som var tråkigt i vår separation var att vi inte separerade för att vi inte var kära längre. Känslorna hade inte svalnat eller så. Det var en väldigt sorglig separation egentligen.”

Rustas tillägger att hon upplever situationen med Paquette som “väldigt svår”:

“Vi får se vart allt leder. Bådas dröm är väl egentligen att vi skulle ha varit en familj och den drömmen kommer väl alltid leva kvar någonstans. Sen funkar det bara inte ibland och det måste man bara acceptera, i vissa fall.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!