Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Molly Sandén i WomanUp-podden: “Utan bekräftelse mådde jag skit”

I WomanUp-podden öppnar Molly Sandén upp om hur hon tidigare la all sin lycka och glädje i händerna på sin omgivning – och mådde skit om hon inte fick den bekräftelse hon var beroende av. Men också om hur den långa resan till att börja älska sig själv och sin kropp sett ut. 

Molly berättar att det länge var som att hon inte hade någon grundstomme i sin självkänsla. För två år sedan raderade hon därför alla sina bilder på sin Instagram. Sociala medier hade börjat tagit för stor del i hennes liv och jakten på snabb bekräftelse från likes blivit för stor.

Vi pratar om hur resan till att faktiskt börja gilla sig själv och sin kropp sett ut och får grymma tips på hur man kan jobba upp sin självkänsla.

Vi pratar även om den omtumlande tiden i Los Angeles när Molly insåg att den stora drömmen hon så länge haft framför sig – inte alls visade sig vara hennes dröm. Utan ett ytligt luftslott som skulle börja få henne att ifrågasätta vad som egentligen är viktigt på riktigt.

LYSSNA NÄR MOLLY GÄSTAR WOMANUP-PODDEN >>

Foto: Annica Ögren

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!