Nöje

Molly Sandén och pojkvännen David Larsson i känslosam duett

Molly Sandén och pojkvännen David Larsson gjorde ett rejält framträdande på Sigge Eklunds fest nyligen. I ett klipp på instagram återgav de en känslosam version av hitten “Shallow” från “A Star Is Born.” Spana in klippet här nedan!

Foto: Instagram @m0lly

I helgen publicerade poddaren och författaren Sigge Eklund ett klipp på Instagram där han skrev “Om ni ska ha karaokekväll hemma, bjud in Molly Sandén och David Larsson”. I klippet framförde paret hitlåten från storfilmen “A Star Is Born”, med Lady Gaga och Bradley Cooper i huvudrollerna, med stor inlevelse.

Jobbar med ny musik

Molly Sandén och David Larsson befinner sig i Los Angeles för att jobba med ny musik och Molly har själv postat bilder och inlägg från studion där hon haft sällskap av låtskrivaren Diane Warren. “Den här kvinnan är en jävla legend! Jag är så ärad över att få jobba med dig Diane Warren”, skriver Molly i ett inlägg. Som vi kan se i inlägget har resan också inneburit en fest hos paret Eklund där artisten valde att släppa loss ordentligt med sambon i ett riktigt karaokemoment!

Foto: Instagram @m0lly

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!