Nöje

Molly Sandén om uppbrottet från Eric Saade: Jag var så förbannad

I dokumentären “Ingen lurar Molly (igen)” på SVT Play berättar Molly Sandén om den “hämndperiod” som följde efter att hon och Eric Saade gjort slut 2012. “Jag var skitarg på Eric”, berättar hon.

Foto: Skärmdump SVT

Molly Sandén och Eric Saade var länge ett av Sveriges mest uppmärksammade kändispar. Efter att de gick skilda vägar 2012 framförde Sandén låten ”Why am I crying” – som handlade om uppbrottet från Saade – i Melodifestivalen.

Var emot framträdandet

I den nya dokumentären “Ingen lurar Molly (igen)” på SVT Play berättar Sandén att hennes ex inledningsvis inte var särskilt förtjust i idén att Sandén skulle framföra en låt om deras uppbrott i Melodifestivalen:

“Han var rädd för hur det skulle se ut för honom”, säger hon, “och han hade en otrolig hype då i media och press och jag kände mig så himla i skuggan av honom och det var hela tiden, jag var intressant för att han fanns och jag var hans flickvän. Jag kände mig bortgjord, jag kände mig förminskad.”

“Var så jävla förbannad”

Sandén skickade in låten trots allt. Perioden som följde kallar hon för “hämnperioden”, en period då ilskan efter uppbrottet blev en drivkraft för henne:

Jag kände att jag behövde mycket mer kontroll. Jag var också så jävla förbannad under den här perioden, jag var skitarg på Eric, så arg på Eric, jag var så krossad av det och hur den relationen slutade. Första gången du får ditt hjärta krossat är inte kul,” säger hon.

Källor: Aftonbladet, SVT

Foto: Skärmdump SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!