Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

Mood Stockholm bjuder in till 5-årsfest – med kalaserbjudanden och champagnefontän

Mood Stockholm fyller fem år, vilket firas med en tre veckor lång födelsedagsfest. Den 13:e mars börjar kalaset med shoppingerbjudanden och happenings. Förbered dig på champagnefontän, fotobås och bonanzamingel. Här lyfter vi firandet i samarbete med Mood Stockholm

mood_unsplash_815_2Foto: Unsplash & Mood Stockholm

Den 23:e mars 2012 slog Mood Stockholm upp portarna, med tanken att bli en inspirerande och modern mötesplats. Fem år senare har Mood blivit en plats där besökare kan shoppa, umgås, äta och arbeta. I gallerian finns både skandinaviskt och internationellt mode, skönhetssalonger, inredningsbutiker och restauranger. I gallerian hittar du bland annat Valerie, Rodebjer och Club Monaco.

– Vi är väldigt stolta och glada över Mood Stockholm och den resa vi gjort under de senaste fem åren. Vi har under tidens gång hittat en spännande butiksmix i ständig utveckling där butikerna lyfter varandra och skapar en unik och urban shoppingupplevelse för våra kunder, säger Karin Lagerqvist, marknadsansvarig Mood Stockholm.

mood2

Femårsjubileet firas med erbjudanden och happenings för alla besökare i gallerian. Under tre veckor i mars kommer det finnas aktiviteter som fotobås, lyckohjul, champagnefontän (med rosa alkoholfritt bubbel), musikvideobås och utdelning av goodiebags. Ett schema över alla dagar kommer finnas på Moods hemsida.

På själva födelsedagen den 23:e är det en extra härlig kväll med bubbel i butikerna, shoppingerbjudanden samt att Boqueria bjuder på paella. Samma dag öppnar även Lindex Lingerie och under april växer gallerian ytterligare och välkomnar ett helt nytt koncept vid namn 1889, med ”fast fine pizza”.

Utöver en shoppingdestination är Mood Stockholm en kreativ mötesplats att arbeta på, med utrymme för jobbmöten.

I samarbete med Mood Stockholm.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!