Nöje

Då sänder SVT “Morden i Midsomer” sommaren 2023

Sommaren är räddad för alla Morden i Midsomer-fans! Här är allt du behöver veta om den brittiska deckarseriens comeback i SVT:s sommartablå.

Neil Dudgeon som DCI John Barnaby Nick Hendrix som DS Jamie Winter

Om du var en av de som saknade Morden i Midsomer förra sommaren så har vi goda nyheter: i sommar sänder SVT en ny säsong av den populära brittiska serien.

Återvänder i juni

Den brittiska deckarserien Morden i Midsomer har blivit synonym med svensk sommar.

Serien, som handlar om det fiktiva grevskapet Midsomer, hade premiär redan 1997. Då var det John Nettles som spelade huvudrollen, kommissarie Tom Barnaby. Idag är det istället Neil Dudgeon – i rollen som Toms kusin John Barbaby – som löser mordmysterierna i det minst sagt olycksdrabbade grevskapet.

I vanliga fall sänder SVT serien på tisdagar, efter Allsång på Skansen, men förra året uteblev serien från SVT:s sommartablå. Anledningen? Det fanns helt enkelt ingen ny säsong att visa.

Denna sommar är den populära serien dock tillbaka i rutan. Aftonbladet rapporterar att SVT kommer att sända säsong 23 från och med den 27 juni. Säsongen består av fyra avsnitt som är hela 120 minuter långa, och sändningstid är i vanlig ordning tisdagar kl 21.00.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!