Nöje

Möt våren på varmare breddgrader – 11 billiga resmål vi drömmer oss bort till just nu

Är det någonting vi drömmer om just nu så är det att lämna kylan och åka mot solen och våren. Vill vi det så vill säkert ni också det, därför har vi scannat av internet och hittat 11 fantastiska platser du kan resa till för bra priser just nu!

resa-billigt-mars-var-flygresor-sol-billiga-resor-Foto: Unsplash

Fly vädret vi har just nu och ge dig av till betydligt härligare och varmare ställen. Drömmiga platser som passar alla oavsett om du gillar storstadspuls, kritvita stränder eller vacker natur. Resmålen där du kan tjuvstarta våren och som kostar under 3 000 kronor att flyga till, perfekt för en sista minuten-resa. Här nedan hittar du 11 platser vi drömmer oss bort till just nu.

Agadir

Agadir

I kuststaden Agadir i Marocko är det just nu ungefär 20-25 och ett flyg dit tur och retur i mars kostar ungefär 1 500 kronor.

Foto: Annie Spratt/Unsplash

Nästa bild
Amsterdam

Amsterdam

I Nederländernas finaste kanalstad Amsterdam är det ungefär 8-12 grader varmt och ett flyg tur och retur i mars/april kostar ungefär 700 kronor.

Foto: Boudewijn Boer/Unsplash

Nästa bild
Barcelona

Barcelona

Här i Barcelona kan du njuta av sol och stränder, där är det mellan 10-15 grader varmt och att flyga dit i mars/april tur och retur kostar ungefär 500 kronor.

Foto: George Kedenburg/Unsplash

Nästa bild
Dubai

Dubai

I Dubai kan du uppleva sådant du inte trodde fanns på riktigt. Här är det ungefär 25-30 grader och att flyga hit tur och retur i vår kostar 2 100 kronor.

Foto: JESHOOTS.com/Pexels

Nästa bild
Kap verde

Kap verde

På ögruppen i Atlanten utanför Afrika är det mellan 20-25 grader och att flyga hit tur och retur under våren kostar ungefär 2 000 kronor.

Foto: Ibl

Nästa bild
Malta

Malta

På den lilla ön i medelhavet är det ungefär 15-20 grader varmt och ett flyg tur och retur kostar ungefär 700 kronor.

Foto: Artur Roman/Pexels

Nästa bild
New York

New York

Vem vill inte möta våren i New York? Just nu är det ungefär 5-10 grader och ett flyg tur och retur kostar ungefär 2 600 kronor.

Foto: Philipp Henzler/Unsplash

Nästa bild
Nice

Nice

Vår på Franska Rivieran! det är ungefär 15 grader varmt i Nice just nu och ett flyg tur och retur dit kostar ungefär 800 kronor.

Foto: John Jason/Unsplash

Nästa bild
Rom

Rom

Vandra runt i Rom i vår. Där ligger temperaturen på ungefär 15 grader och ett flyg tur och retur kostar ungefär 700 kronor.

Foto: Braden Collum/Unsplash

Nästa bild
Shanghai

Shanghai

Flyg till andra sidan jorden och upptäck någonting helt nytt i Shanghai. Där är det just nu ungefär 15-20 grader varmt och att flyga dit tur och retur kostar cirka 3 000 kronor.

Foto: Hanny Naibaho/Unsplash

Nästa bild
Zadar

Zadar

Upplev vackra hus och vackert vatten i Zadar i Kroatien, här är det just nu 10-15 grader. Att flyga hit tur och retur kostar 1 200 kronor.

Foto: Ibl

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!