Nöje

Musikhjälpen 2021 – årets programledare är Brita Zackari, Oscar Zia och Anis Don Demina

Nu vet vi äntligen vilka som hoppar in i glasburen under årets musikhjälp! Brita Zackari är tillbaka tillsammans med Oscar Zia och Anis Don Demina för den 144 timmar långa direktsändningen.

Foto: Pressbild Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Musikhjälpens insamlingsevent har sedan starten lyft en undanskymd mänsklig katastrof. Tre programledare sänder radio och tv dygnet runt i 144 timmar och får under tiden besök av artister och andra engagerade. Insamlingen bygger bland annat på publikens låtönskningar som utgör all musik som spelas i programmet.

“För en värld utan barnarbete”

Nu berättar musikhjälpen om årets programledare. Brita Zackari är programledare, författare och poddare. Hon gör sitt andra år för musikhjälpen och har gjort flera tv-program. Anis Don Demina är artist, låtskrivare, youtuber och programledare och Oscar Zia är artist och programledare som deltagit i musikhjälpen som artist många gånger. Han har också skådespelat i flera tv-serier.

Temat som uppmärksammas i år är “För en värld utan barnarbete” och musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. Programmet direktsänds i sin helhet på P3 och SVT Play.

Läs även:

Musikhjälpen 2021 sänds från Norrköping.

Foto: Pressbild Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!