Nöje

Naked Attraction Sverige – Ilona berättar om ångesten inför premiären

Ilona, 31, var först ut i det nya programmet “Naked Attraction” på Kanal 5 – något som gav upphov till en hel del nervositet.

Foto: Skärmdump Discovery+

Under tisdagen hade svenska “Naked Attraction” premiär på Kanal 5 och Discovery plus. Programmet går ut på att en ensam deltagare får bedöma en grupp deltagare som står helt nakna i glasburar. I slutet av programmet måste även den ensamma deltagaren visa sig naken, och därefter är det dags att dejta på riktigt.

Foto: Skärmdump Discovery+

Var först ut i Naked Attraction Sverige

I premiäravsnittet var det Ilona, 31, som fick chansen att hitta någon att dejta. Som bisexuell attraheras hon både av kvinnor och män, vilket innebar att hon i programmet fick chansen att dejta både och.

För programledare Sofia Wistam berättar Ilona att hon visserligen varit i relationer förut, men att hon aldrig tidigare varit på en “riktig” dejt. Kanske var det därför som Ilona var lite extra spänd inför att delta i programmet:

“Det är lite ångest”, säger Ilona i sin podcast “FAN VA KUL!”. “Jag är inte bara första avsnittet, jag är ju absolut första avsnittet någonsin i Sverige av det här programmet. Och jag tror att det är det som gör mig nervös.”

Foto: Skärmdump Discovery+

“Kommer gråta och ha ångest”

Men trots det något kontroversiella konceptet berättar Ilona att folks reaktioner har varit övervägande positiva:

“Jag trodde att jag skulle få mer blandad respons än jag faktiskt fick. Folk har ju tyckt att det är kul och sagt ‘det här ska vi se’. Många av de som har hört av sig [med positiv respons] har nog inte riktigt förstått vad det är för program jag ska vara med i.”

Ilonas parhäst, Albin, säger i podden att han förmodligen kommer se om Ilonas avsnitt flera gånger – en känsla som hon själv inte delar:

“Jag kommer väl vilja se mitt avsnitt typ en gång, och sedan kommer jag gråta och ha ångest och aldrig vilja se skiten igen”, säger hon.

Källor: FAN VA KUL!, Discovery

Iilona - Naked Attraction Sverige

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!