Nöje

Naomi Campbell stöttar Kate Moss efter vittnesmål i Johnny Depps rättegång mot Amber Heard

Naomi Campbell visar nu sitt stöd för Kate Moss, som vittnade i rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard under onsdagen. “Ja, säg som det är!” skriver Campbell på Instagram.

Foto: Instagram @naomi/Skärmdump Law & Crime

Under onsdagen visade supermodellen Naomi Campbell sitt stöd för Kate Moss – som samma dag hade vittnat i rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard – i en story på Instagram.

Storyn innehöll en rubrik från den brittiska tidningen Daily Mail samt en peppande uppmaning till Moss, som Campbell sedan många år tillbaka kallar för “Wagon”:

“Yes Wagon tell it!” (ung. “Ja Wagon säg som det är!”), skrev Campbell.

Kate Moss vittnesmål

Kate Moss ombads att vittna i rättegången eftersom Heard tidigare hävdat att Depp knuffade modellen nedför en trappa på 90-talet. Under onsdagen berättade Moss om incidenten, som ägde rum på ett hotell i Jamaica:

“Vi lämnade rummet och Johnny gick ut innan mig, och det hade varit en regnstorm. När jag lämnade rummet gled jag ner för trappan och skadade min rygg. Jag skrek för jag visste inte vad som hade hänt med mig och jag hade ont.”

Hon fortsatte: “Han sprang tillbaka till mig, bar mig till mitt rum, och såg till att jag fick vård.”

På frågan om Depp någonsin hade knuffat henne nedför en trappa svarade Moss att han aldrig hade knuffat, sparkat henne eller knuffat henne nedför en trappa.

Därför stämmer Johnny Depp Amber Heard

Bakgrunden till rättegången, som pågår i Fairfax, Virginia i USA sedan mitten av april, är att Depp vill rentvå sitt namn efter att Heard skrev en krönika i The Washington Post 2018 där hon sade sig ha varit ett offer för våld i nära relationer. 

Trots att Depps namn inte stod med i texten anser skådespelaren att hans rykte och karriär har tagit skada av den, och stämmer därför Heard på 50 miljoner dollar för förtal – medan hon stämmer honom på 100 miljoner dollar.

Slutpläderingarna i rättegången är planerade till fredagen den 27 maj.

Källor: Independent, Yahoo! News

Foto: Instagram @naomi

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!