Nöje

När Kenzas son kommer till världen: “Min väldigt ärliga och råa förlossningsvideo”

Det har gått några veckor sedan Kenza och maken Aleks fick sin förstfödde sin Nikola. Nu har hon delat med sig av hela sin förlossningsvideo på sin Youtube-kanal, en stark och ofiltrerad video där vi får följa med från de första värkarna, till kryssarbetet och känslorna efteråt.

Foto: Instagram @kenzas

Bloggerskan har tidigare varit öppen med de svårigheter hon har haft kring att bli gravid, vilket vi har fått följa i hennes sociala kanaler. Nu har hon släppt sin förlossningsvideo på sin Youtube-kanal där hon filmar hela vägen från att hon och Aleks åker in till Karolinska sjukhuset till att hon föder sin son.

– När jag spelar in det här så är det exakt tre veckor sedan som jag födde lilla Nikola, som han heter. Jag har skjutit upp den här videon i tre veckor nu, för jag vet liksom inte hur jag ska prata om min förlossning, börjar Kenza berätta i videon.

Videon som publicerades igår har redan fått mängder av visningar och grattis-hälsningar. Den är helt ofiltrerad, ärlig och vacker. I samband med publiceringen skriver hon på sin blogg;

– Jag måste erkänna att det känns lite läskigt att visa såhär intima saker för omvärlden, men när jag ändå bestämde mig för att dela med mig av något så privat som min sons födsel så tänkte jag att då kan jag lika gärna visa hela sanningen också. Hur en förlossning faktiskt kan se ut, med smärta, blöjrumpa, skrik, tårar och allt vad det är.

Se hela videon här:

Källa: Youtube, Kenza Suitens blogg

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!