Nöje

“Love Island”-paret Nicci Hernestig och Andreas Deak har gått skilda vägar

Tidigare i sommar berättade Nicci Hernestig att hon och partnern Andreas Deak väntade barn. Nu kommer reality-personligheten med ett nytt besked: Hon och Deak har gjort slut.

Foto: Instagram @andreasdeak

Nicci Hernestig och Andreas Deak fann varandra under inspelningarna av Love Island 2023. Endast några månader efter att programmet slutat sändas meddelade paret att de väntade barn:

“Love island var platsen där vi fann varandra. Nu står vi här bara några månader senare och har inte bara varandra utan nu väntar nästa spännande utmaning i livet och vi längtar efter dig”, skrev Hernestig i ett inlägg på Instagram i juni.

“Bottenlös tomhet och sorg”

Nu har Hernestig kommit med ett nytt besked till sina 180 tusen följare: hon och Deak har gått skilda vägar.

“Ibland så händer saker i livet som kanske inte alltid är som man själv hade tänkt sig, både på gott och ont”, skriver hon och fortsätter:

“Livet pågår hela tiden och mitt tankesätt är att man får göra det bästa av situationen och se det som att det finns en högre mening med allt trots att det kanske inte var som man själv trodde eller hade tänkt sig från början. Vissa saker kan kännas som en bottenlös tomhet och sorg nu men med förhoppning att när man tittar tillbaka på denna tid bara ser det fantastiska och otroliga i att vi har skapat ett litet mirakel.”

“[M]in lilla flicka i magen är det absolut bästa som har hänt mig någonsin och jag längtar så mycket efter henne. Med dessa ord så vill jag säga att jag och Andreas inte är tillsammans längre”, avslutar reality-profilen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!