Nöje

Nick Cannons yngsta son har dött av hjärntumör – blev fem månader gammal

Nick Cannons yngsta son har gått bort i sviterna av en hjärntumör. Cannon berättade själv den förkrossande nyheten i sitt program “The Nick Cannon Show”.

Nick Cannon delade denna bild under sin show

Artisten och tv-profilen Nick Cannon hade inledningsvis svårt att få ur sig orden när han i sitt program “The Nick Cannon Show” berättade den tragiska nyheten att hans yngsta son Zen har gått bort i sviterna av en hjärntumör.

Blev endast fem månader gammal

Cannon berättar i programmet att han tog sin yngsta son Zen till läkaren efter att ha lagt märke till att hans andning lät ovanlig. I samband med detta fick Cannon och hans fru Alyssa Scott reda på att sonen hade en ovanlig mängd vätska som ansamlats i huvudet. Snart visade det sig även att Zen hade en hjärntumör, något som han genast opererades för.

Det gick dock inte att ta bort tumören helt och runt Thanksgiving i slutet av november började den växa snabbare. Cannon berättar att de visste att de inte hade mycket tid kvar.

Helgen som gått spenderade Cannon tillsammans med sin fru och son. När han i sitt program berättar om att hålla sin son för sista gången hindrar tårarna honom från att avsluta meningen. Zen blev endast fem månader gammal.

Cannons fru Alyssa Scott har inte uttalat sig om händelsen men har lagt upp videor och bilder på Zen på Instagram.

Källa: BBC

Foto: Skärmdump The Nick Cannon Show/Instagram

Nästa bild

Foto: Skärmdump The Nick Cannon Show/Instagram

Nästa bild

Foto: Skärmdump The Nick Cannon Show/Instagram

Nästa bild

Foto: Skärmdump The Nick Cannon Show/Instagram

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!