Nöje

Nicola Coughlan ber fansen att sluta kommentera hennes kropp

Nicola Coughlan, känd från tv-serien Bridgerton, uppmanar sina följare att sluta skriva till henne för att kommentera hennes kropp. “Det är väldigt svårt att hantera tyngden av tusentals åsikter om hur du ser ut”, skriver skådespelerskan i ett inlägg på Instagram.

Foto: Instagram @nicolacoughlan

Tidigare i veckan publicerade skådespelerskan Nicola Coughlan ett inlägg på Instagram där hon bad sina 1,2 miljoner följare att sluta skriva till henne för att kommentera hennes utseende.

Har fått tusentals meddelanden om sin kropp

Coughlan, som är känd från tv-serier som Derry Girls och Bridgerton, berättar i inlägget att hon får mängder av DM:s skickade till sig varje dag som handlar om hennes utseende:

“Hej! Så en grej, bara – om du har en åsikt om min kropp, snälla snälla berätta inte det för mig. Folk är i allmänhet trevliga och försöker inte vara stötande men jag är bara en människa och det är väldigt svårt att hantera tyngden av tusentals åsikter om hur du ser ut, som skickas direkt till dig varje dag. Det är okej om du har en åsikt om mig, jag förstår att jag är på tv och att folk kommer ha åsikter men jag ber er att inte skicka dem till mig direkt.”

Coughlan slog igenom i tv-serien Derry Girls och är kanske mest känd för sin gestaltning Penelope Featherington i Netflix succéserie Bridgerton. Hon är aktuell med den andra säsongen av serien, som kommer ut den 25:e mars i år.

Foto: Instagram @nicolacoughlan

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!