Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Nicola Perrellis sorg – har inte träffat sonen Alessio på 5 år

Charlotte Perrellis exmake Nicola Perrelli har inte träffat sin son Alessio på fem år, det avslöjar Nicola på Instagram där han gratulerar sonen på födelsedagen. “Pappa saknar dig”, skriver han i inlägget.

Foot: Instagram @nicolaperelli

2009 gick artisten Charlotte Perrelli och hennes före detta make, Nicola Perrelli, skilda vägar efter sex år som gifta. Paret har två gemensamma barn: Angelo, 18, och Alessio, 17. Paret separerade i samband med att Charlotte upptäckte att Nicola hade varit otrogen mot henne, en upptäckt som hon gjorde i samband med finalen i Eurovision Song Contest 2008.

I Charlotte Perellis Flickan från Småland skriver hon följande om saken:

“På soffbordet bara en liten bit ifrån mig låg kuvertet med bilderna som inte bara ovillkorligt och för alltid slagit min och hela Nicolas relation i spillror, utan också vänt upp och ner på hela mitt liv.”

Charlotte Perrellis om sonen: “Har krigat tillsammans”

Både Charlotte och Nicola har idag funnit kärleken på varsitt håll: Charlotte i maken Anders Jensen som hon gifte sig med 2015 och Nicola i Christina Karlsson som han gifte sig med tidigare i år.

Angelo och Alessio bor med Charlotte, som för ett par veckor sedan uppmärksammade Alessios 17-årsdag med en hälsning på Instagram:

“Idag blir du 17 år. Så klok, så lugn, så fin och omtänksam och så iakttagande med såååå mycket humor!!!! Du har alltid varit one of a kind. Du och jag har krigat tillsammans. Svett och tårar. Genom eld och vatten. Vi är starka tillsammans och jag kommer alltid gå vid din sida. Även om du idag är en meter längre än jag så kommer jag alltid hålla din hand. Livet är ingen räkmacka men vad spelar det för roll när man aldrig ger sig!” skrev hon.

Nicola Perrelli om sönerna: “Som jag kämpat”

Även pappa Nicola Perrelli skrev en födelsedagshälsning till Alessio. I samband med detta avslöjade han att han inte har träffat sonen på fem år:

“Stort Grattis min Älskade son Alessio på din 17-årsdag. Nu är det 5 ÅR sedan vi sågs sist = 1825 dagar sen. Det här var sista bilden på oss. Pappa saknar dig och älskar dig”, skrev han.

I kommentarsfältet har bland annat Pernilla Wahlgren – som tidigare varit gift med Nicolas bror Emilio Ingrosso – reagerat på texten:

“Så oerhört sorgligt… Mitt hjärta brister för dig och den saknad du måste känna…!”, skriver hon, varpå Nicola har svarat:

“Tack. Du vet ju hur mycket jag älskar barn och som jag kämpat”.

Flickan från Småland - Charlotte Perrelli, Martin Svensson, Leif Eriksson KÖP

Flickan från Småland - Charlotte Perrelli, Martin Svensson, Leif Eriksson

Pris: 69 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!