Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Nicole Falciani och Eric Saade har gjort slut – och avbryter sitt bröllop

Influencern Nicole Falciani och artisten Eric Saade har varit tillsammans sedan fyra år tillbaka, och hade planerat att gifta sig i Toscana i Italien i maj. Nu har de valt att öppet berätta att de inte längre är ett par. 

Foto: @nicolefalciani

Det välkända paret Nicole Falciani, 23, och Eric Saade 29, har varit ett par i cirka fyra år och förlovade sig under förra året. De hade stora planer på att gifta sig i maj i år, men fick efter coronapandemins utbrott pausa bröllopet som skulle firas i Toscana i Italien.

Paret har under sina år tillsammans varit väldigt öppna med sin kärlek, men den senaste tiden har varit turbulent. Nu har Nicole valt vara öppen och ärlig i ett Instagram-inlägg och skriver att livet inte alltid blir som man tänkt sig och att paret nu har valt att gå skilda vägar.

”Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget”, skriver hon.

I inlägget skriver hon att paret inte kommer kommentera detta ytterligare och önskar respekt kring detta.

Inför det planerade bröllopet tog Nicole tillsammans med Bubbleroom fram en magisk bröllopskollektion. Den finns att se här!

Källa: Instagram

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!