Nöje

Nicole Falciani om sitt mående: “Livet är lite upp och ner”

Influencern Nicole Falciani går igenom en tuff tid i livet just nu, det berättar hon i podcasten Skilda världar som hon driver tillsammans med vännen Anna Pankova.

Foto. Instagram @nicolefalciani

Det var i det senaste avsnittet av podcasten Skilda världar som Nicole Falciani öppnade upp om sitt mående:

“Jag vill inte gå in på detaljer och så nu, men mitt liv är lite upp och ner”, säger en märkbart berörd Falciani i avsnittet.

“Livet har kommit mellan”

Nicole förklarar vidare att svårmodet är som värst om kvällarna:

“Jag vet inte varför men jag blir alltid mest ledsen på kvällen. Jag vet inte om det är för att man känner sig mest ensam för att allt är tyst och det är mörkt, och man vet att folk antagligen ligger och sover”, berättar hon.

Exakt vad det är som hänt vill Falciani som sagt inte gå in på. För några veckor sedan berättade hon dock i en video på sin Youtube-kanal att hon tagit en paus från vloggandet då “livet kommit mellan”, något som Aftonbladet tidigare skrivit om.

“Sen så har det skett lite saker i mitt privatliv som jag inte vill prata om, men det har gjort så att jag inte har orkat eller velat ta upp kameran”, säger hon i klippet enligt tidningen.

Flyttade till drömlägenheten i våras

Falciani berättar även att hon har planerat en del resor inom den närmsta framtiden – något som hon hoppas ska få henne att må bättre:

“Jag har bokat så jävla mycket resor. En resa är nog det bästa botemedlet”, berättar hon. 

Den första resan bar till italienska Dolomiterna. I bilder som Nicole lagt upp på Instagram Stories syns hon njuta av alplandskapet tillsammans med sin lilla dotter.

“Att vara omgiven av natur är så läkande”, skriver hon.

Foto. Instagram @nicolefalciani

Falciani är uppvuxen i Stockholm men bor numera i Italien. I november förra året skrev Falciani och pojkvännen Adem Berisha på kontraktet för sin “drömlägenhet” i Rom, och på Instagram framkommer det att de fick nycklarna till sitt nya hem i april i år. Paret har tillsammans dottern Siena, som föddes i januari 2023.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!