Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nicole Kidman avslöjar varför hon inte pratar om sina två äldsta barn

Många kanske inte vet att Nicole Kidman är mamma till fyra barn, hon pratar nämligen bara om två av dem i det offentliga. Nu har skådespelerskan avslöjat varför. 

Foto: @nicolekidman

Nicole Kidman är inte bara mamma till de två döttrarna Sunday och Faith som hon ofta pratar om i intervjuer. Hon har också två barn, Connor och Bella Cruise, med ex-maken Tom Cruise.

När skådespelerskan frågades om relationen till sina två äldsta barn så svarade hon: “Jag är väldigt privat kring det där.” Kidman lade också till: “Jag måste skydda relationerna. Jag vet till 150 procent att jag skulle ge upp mitt liv för mina barn eftersom de är mitt syfte här i livet”

Skådespelerskan har också tidigare talat om Connor och Bellas beslut att utöva Scientologi, som deras far Tom Cruise.“De är vuxna. De kan fatta sina egna beslut”, har hon sagt till Vanity Fair.

“De har gjort ett val att vara scientologer och som mamma är det mitt jobb att älska dem.”  Hon fortsatte: “Oavsett vad dina barn gör så måste barnen veta att de är älskade.”

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!