Nöje

Nike vinner Idol 2022 – oddsen och spelarna har sagt sitt

Ikväll är det äntligen dags! Albin Tingwall ställs mot Nike Sellmar i Sveriges artonde Idolfinal i ordningen. Enligt oddsen och spelarna blir det dock ingen nagelbitare – över 90 procent av spelarna tror att Nike blir 2022 års Idolvinnare.

Foto: TV4

– Vi öppnade spel på Idol inför första livesändningen och har därefter kunnat följa spelen och oddssvängningarna under hela resan. Nike var en tidig oddsfavorit och har egentligen bara stärkt sina aktier för varje omgång. Vi älskar såklart spänning, men just nu pekar verkligen allt på att Nike sjunger hem det enkelt på fredag, säger Robin Olenius, PR-chef på Betsson.

Både Sebastian Rydgren och Klara Almström hyllades av juryn i fredagens semifinal, men fick trots allt se sig slagna av Albin och Nike som nu gör upp i finalen som äger rum i Tele2 Arena på fredag.

– Vem som sjunger bäst låter vi svenska folket eller juryn få debattera om, vi kan bara konstatera att vi sällan sett en så tydlig favorit, där över 90 procent av spelen ligger på Nike, fortsätter Robin Olenius.

Vem vinner Idol 2022?

Nike Sellmar 1.20
Albin Tingwall 4.00

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!