Nöje

Jenny Strömstedt överraskar maken Niklas Strömstedt med sång när han hyllas i “Vilket liv!”

Artisten Niklas Strömstedt och programledaren Jenny Strömstedt har varit ett par i över 15 år. När Niklas Strömstedt var huvudperson för söndagens avsnitt av “Vilket Liv!” bjöds det på allt från musikaliska överraskningar till detaljer om parets styrkor och svagheter i relationen.

Foto: TV4

“Vilket Liv!” med Renée Nyberg bjuder under hösten på fem helkvällar där några av landets mest ikoniska och välkända svenskar hyllas för sina bidrag inom svensk populärkultur. Höstens säsong gästas av Henrik Dorsin, Carola Häggkvist, Lasse Berghagen, Lena Endre, Niklas Strömstedt och Claes Eriksson. I söndags var det Niklas Strömstedts tur att bli uppmärksammad för sin insats inom svensk musik och tv.

Foto: TV4

Hyllas av hustrun Jenny Strömstedt

När det nu var Niklas Strömstedts tur at bli hyllad bjöd hustrun Jenny Strömstedt på sång. Tillsammans med Andreas Johnson bjöd hon på GES-klassikern “En jävel på kärlek.” Framträdandet möttes av slängkyssar från Niklas Strömstedt.

Kärleksrelationen diskuterades också i programmet och Jenny avslöjade att paret kan vara hopplösa ibland. “När jag jobbar för mycket och blir passivt aggressiv och allt möjligt jobbigt därhemma. Men det finns ju en trygg bas där vi vet att vi ska vara tillsammans”, säger hon i programmet. Paret berättar också att de alltid har pratat mycket med varandra. “Det finns ingen person jag vill berätta så mycket för. Niklas är ju mitt största intresse”, säger hon.

Du kan se hela programmet på TV4 Play.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!