Nöje

NK:s julskyltning 2021 – en magisk julvärld i gnistrande musikalanda

Nordiska Kompaniets årliga julskyltning bjuder in till en magisk värld i gnistrande musikalanda. Traditionen är mycket populär och är en stor del av julen på NK.

Årets tema är “A Brand New Christmas Story” och firas in genom den traditionsenliga skyltsöndagen i Stockholm och Göteborg den 21 november klockan 10:50.

Uppleva julen på ett nytt sätt

Sedan 1915 har Nordiska Kompaniet haft en viktig del i julstämningen. I årets skyltfönster kommer leksaker till liv i en gnistrande musikal uppdelad i sex olika akter. Musikalen utspelar sig i stadens klassiska och fantasifulla kvarter, där våra städer tackas efter en lång pandemi och låter oss uppleva dess miljöer och julen på ett nytt sätt. Istället för att använda nya leksaker till skyltfönstrens karaktärer har NK efter en insamling för leksaker som behövde ett nytt liv förlängt deras liv som nu blivit en del av julen på NK.

Magiskt och nostalgiskt

För att förvandla NK:s skyltfönster till en gnistrande julmusikal har varuhusen för 11:e året i rad tagit hjälp av formgivarna på JoAnnTan Studio. “Med temat A Brand New Christmas Story välkomnar vi alla till en förtrollande julvärd i gnistrande musikalanda för att fira in julen i våra fantastiska skyltfönster, inne i våra varuhus och i våra digitala kanaler”, säger Karin Wickber, marknadschef på Nordiska Kompaniet. “Julen på NK i år står verkligen för allt som är magiskt, nostalgiskt och rikt på nya upplevelser.”

I samband med avtäckningen, klockan 10:50 på skyltsöndagen den 21 november, välkomnas besökarna till den efterlängtade julparaden. I år anländer tomten till varuhusen i överraskande ekipage för att sedan träffa förväntansfulla besökare inne på NK mellan klockan 11:00-17:00 (11:00-16:00 i Göteborg). En magisk start på NK:s jul som följs av aktiviteter i varuhusen ända fram till jul.

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!