Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Norska serien “Skam” får en fjärde säsong och kommer ut i USA

Har du missat hösten och vinterns mest omtalade serie “Skam” så är det på hög tid att du klickar in dig på ett avsnitt eller fem. Då kommer du nämligen snabbt att förstå seriens oerhörda hajp som berört ett helt land och nu tagit sig utanför Norges gränser för att sakta med säkert erövra Norden. 

Skam-svt-play-769

Varje avsnitt består av 15 minuters inblick i ett gäng förstaårselever vardag i en gymnasieskola i Oslo. Hittills har det kommit tre säsongen och i varje ny säsong har vi fått följa livet och vardagen ur en ny huvudkaraktärs perspektiv. Först ut var det Eva som sedan lämnade över till Noora och i tredje säsongen var det Isak vi fick hänga tillsammans med.

 

Nu står det klart att serien får en fjärde säsong som landar på norsk tv våren 2017 och vem vi får spendera mer tid tillsammans med då är fortfarande oklart. Inte nog med att serien får en ny säsong så kommer den även att översättas på flera språk skriver SVT.

 

Först kommer serien att översättas på engelska där rättigheter redan är köpta av den brittiska tv-producenten Simon Fuller. Den engelska versionen kommer att sändas i USA och Kanada, skriver New York Times.

 

Här hittar du de första tre säsongerna av “Skam” och OM vi längtar efter säsong fyra just nu! “Den som väntar på något gott” känns som ett passande mantra…

 

Källa: SVT
Foto: NRK 

 

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!