Nöje

NSync återförenade på VMA-galan – se Taylor Swifts starka reaktion

Liksom de flesta andra millennials är Taylor Swift ett stort fan av *NSync – något som blev uppenbart under tisdagskvällen när gruppen personligen delade ut ett pris till henne på årets MTV Video Music Awards.

Foto: Shutterstock

Med hitlåtar som “It’s Gonna Be Me” och “Bye Bye Bye” var *NSync ett av 90- och 00-talets största pojkband. 2007 splittrades bandet och en era gick i graven – men under årets VMA-gala återförenades gruppen för att dela ut ett pris till Taylor Swift, vars reaktion nu har fått stor spridning på sociala medier.

“Är pop personifierad”

Det var under tisdagens MTV Video Music Awards (även känt som VMA-galan) som *NSync – bestående av Justin Timberlake, Lance Bass, Joey Fatone, JC Chasez och Chris Kirkpatrick – dök upp på scen i samlad tropp för att presentera priset “Årets popvideo”, ett pris som gick till Taylor Swifts “Antihero”.

Detta var första gången på tio år som bandet gjort ett offentligt framträdande – senast var MTV Video Music Awards 2013 då de överraskade publiken med ett framförande efter att Justin Timberlake vunnit i hela fyra kategorier, däribland “Årets video”.

Swifts reaktion på att se samtliga fem medlemmar på scen fångades på video redan innan hon insåg att hon kammat hem priset: i klipp från galan syns hon chockat hålla sig för ansiktet när hon får syn på de forna flickidolerna.

Väl på scen gjorde Swift sitt bästa för att uttrycka sin beundran för artisterna:

“Det går inte bra för mig att gå från detta till detta”, sa hon och gestikulerade mot bandet och sitt pris. “Jag hade era dockor /…/ ni är pop personifierad. Så att få ta emot detta från era gyllene pophänder är verkligen… det är för mycket.”

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!